تغذیه

بدنی خوش ساخت و عضلانی داشته باشید

دسته بندی: تغذیه

یکی از شایع ترین سوالات بدن سازی که بین مردان بدن ساز تازه کار عمومیت دارد این است که چطور می توانند بدنی عضلانی و خوش ساخت داشته باشند. آن ها می خواهند شکمی شش تکه و سینه ای خوش ساخت داشته باشند. آنها می خواهند یک شبه و بدون هیچ تلاشی بدن شان چنین وضعیتی پیدا کند.

کنترل وزن چاقی و لاغری

دسته بندی: تغذیه

در بدن انسان، به دنبال همکاری سیستم های پیچیده موجود و مکانیسم های ورق شیمیایی، تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی مصرفی حفظ می شود. بر هم خوردن این تعادل با بروز چاقی و لاغری همراه است. به فردی که دارای وزنی حدود 20 درصد بالاتر از وزن مطلوبش باشد، چاق اطلاق می شود و چاقی شدید یعنی آنکه فرد 40 درصد بالاتر از وزن مطلوبش باشد. براساس پژوهش های انجام گرفته کلاً زنان چاق تر از مردان می باشند.

تغذیه و دیابت

دسته بندی: بیماری ها و روش درمان, تغذیه

تغذیه مناسب اولین قدم در کنترل دیابت است. داشتن یک رژیم متعادل به شما کمک می کند که وزن مناسبی داشته باشید، از بالا رفتن قند خون پیشگیری شود، فشار خون و چربی خون بالا کنترل شود و بطور کلی احساس بهتری داشته باشید. زمان غذا خوردن و مقدار غذایی که می‌خورید، کمک می‌کند که قند خون در محدوده طبیعی قرار گیرد. با دقت در این دو عامل یعنی زمان و حجم غذا، می‌توانید از بالا رفتن بیش از حد یا پایین افتادن قند خون جلوگیری کنید.

تغذیه مناسب جهت قد بلندی

دسته بندی: تغذیه

افزایش سرعت رشد در سن بلوغ برای دختران در حدود 9 سالگی و برای پسران در حدود 11 سالگی است.رشد سریع در طول بلوغ ،برای دختران وپسران طی 6-4سال ادامه مییابد.و از سن 20-18 سالگی حدود3-2 سانتی متر اضافه میشود.
در بدن ، هورمونی به نام هورمون رشد موجود است که در سنین کودکی و نوجوانی تکثیر سلولی ، در این مناطق غضروفی را تحریک و موجب افزایش استخوان سازی می شود. استخوان سازی تا پایان سنین بلوغ ، ادامه دارد یعنی تا اوایل 20 سالگی هنوز امکان افزایش قد وجود دارد. بعد از سخت شدن قسمت نرم وغضروفی استخوانهاو توقف رشد طولی ان ها قد فرد دیگر افزایش نخواهد یافت.برای افزایش هورمون رشد داشتن خواب کافی،استفاده از 6 وعده غذایی به جای 3 وعده،ورزش کردن،استفاده از مواد غذایی غنی از کلسیم :شیر ولبنیات،کاهش استرس مهم است.

وسواسی به نام کاهش وزن

دسته بندی: تغذیه, بهداشت

آیا می‌توانید فکرش را بکنید که تلاش برای داشتن اندامی‌ متناسب با کاهش وزن و اجرای یک برنامه ورزشی پیگیرانه می‌تواند شما را به داشتن نوعی وسواس فکری یا به بیان دیگر کم‌خوری عصبی دچار کند؟ متاسفانه آمار دقیقی از میزان مبتلایان به کم‌خوری عصبی در کشورمان در دست نیست، ولی مسلما تعداد این افراد بدون آن‌که حتی بسیاری از بیماری خود مطلع باشند، طی سال‌های اخیر رو به افزایش است.

فشار خون در کمین دیابتی هاست

دسته بندی: بیماری ها و روش درمان, تغذیه

بیماری فشار خون در بیماران دیابتی بسیار شایع است. از آنجا که دیابت نوع یک (در کودکان و نوجوانان بیشتراست) با قرص های خوراکی کنترل نمی شود و نیازمند تزریق انسولین است، لازم است که از مراحل شروع بیماری نکات مهمی را مدنظر قرار دهیم. این بیماران در صورتی که قند خونشان به خوبی کنترل نشود، پس از حدود سه تا پنج سال از شروع بیماری دچار عوارض کلیوی دیابت می شوند.

24 توصیه به دیابتی ها و آنهایی که می خواهند دیابت نگیرند.

دسته بندی: بیماری ها و روش درمان, تغذیه

نتایچ پژوهشی درباره دیابت را می خواندم که حاوی اطلاعات جالبی بود. در این پژوهش آمده بود که در سال 1985 تنها 30 میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به بیماری دیابت بودند. اما در حال حاضر بیش از 246 میلیون نفر در جهان مبتلا به دیابت هستند و اگر برای مبارزه با پیشرفت این بیماری اقدام مناسبی صورت نگیرد، در نسل بعد، بیش از 380 میلیون نفر مبتلا به بیماری دیابت خواهیم داشت.

یبوست - علل و درمان

دسته بندی: بیماری ها و روش درمان, تغذیه, بهداشت

آشنایی با علل و راه‌حل مشکل گوارشی یبوست

کم تحرکی، مصرف غذاهای آماده و فست فودها، مصرف نکردن میوه و سبزی به میزان کافی و تغییر شیوه زندگی موجب شده است تا یبوست به یکی از مشکلات شایع گوارشی تبدیل شود. برای آشنایی با علل، عوارض و راه‏های پیشگیری و درمان این مشکل شایع گوارشی با ما همراه شوید.
محدوده طبیعی عادات روده ای و تعداد دفعات اجابت مزاج در افراد مختلف متفاوت است. تعداد دفعات اجابت مزاج از 3 بار در روز تا 3 بار در هفته طبیعی است و به طور کلی کمتر بودن تعداد دفعات اجابت مزاج از وضعیت معمول هر فرد، سخت و طولانی بودن عمل دفع، نیاز به فشار بیش از حد هنگام دفع، سفت و خشک بودن مدفوع، احساس درد و یا احساس تخلیه ناکامل بعد از اجابت مزاج یبوست تلقی می شود. برای آنکه بگوییم شخصی مبتلا به یبوست مزمن است باید 2 مورد و یا بیشتر از علایم زیر را حداقل به مدت 3 ماه طی یک سال داشته باشد.
- دفع کمتر از 3 بار در هفته
- نیاز به اعمال فشار بیش از حد هنگام اجابت مزاج
- مدفوع سفت و خشک و ناپیوسته
- احساس تخلیه ناکامل بعد از اجابت مزاج

عمده مقالات بخش پزشکی و سلامت به قلم استاد حسین معارفی دارنده وبسایت تجارب طب سنتی و اسلامی و حاصل سالها تجربه ایشان در امر درمان بروش های طب سنتی و اسلامی می باشد. همچنین حق نشر مجدد مطالب ایشان در وبسایت شفاسنتر بدون هیچگونه دخل و تصرف از ایشان اخذ شده است.

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن