غوره از منظر طب سنتی چه خاصیتی و یا ضررهایی دارد

غوره که میوه ی سبز رنگ نارس انگور است دارای طعم ترش می باشد. غوره دارای اسیدهای آلی مانند: اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک(Succinique Acid)، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک(Glucolique Acid) و قند می باشد.

 * غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست. هم چنین اگر با سالاد میل شود، برای لاغر کردن سودمند است.

* غرغره کردن با آبغوره در درمان ورم مخاط دهان و حلق و نرمی لثه ها موثر است.

* آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است.

* بیماری “اسکوربوت” که به علت کمبود ویتامین C در بدن به وجود می آید، با آب غوره درمان می شود.

* آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است.

* در دفع زردی موثر است. لذا باید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آبغوره را بعد از هر غذا میل نمایند.

* خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد.

* حرارت و صفرای بدن را دفع و روده ها را ضدعفونی می کند. به این منظور بهتر است روزانه یک قاشق مرباخوری، چند روز متوالی میل شود.

* آب غوره تقویت کننده کبد است.

* برای برطرف کردن ورم گلو ، آب غوره را قرقره کنید.

* برای دفع کرم روده و تقویت معده، باید به مدت پنج روز آش آب غوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید، البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمایید.

* آب غوره درمان کننده پادرد و کمردرد، روماتیسم و سیاتیک است. برای معالجه می توان به مدت ده روز آش آب غوره مصرف نمود(البته از خوردن غذاهای سنگین در این مدت باید اجتناب کرد).

* آبغوره غذا را خوش‌طعم، مطبوع و لذیذ نموده و اشتها را تحریک می‌نماید.

* آبغوره اسهال‌های ساده را درمان می‌کند، به این منظور باید ۳ مرتبه در روز و هر بار یک قاشق غذاخوری مصرف شود.

* آبغوره حفظ کننده جنین است، به این جهت باید کمی آبغوره همراه با غذای روزانه مصرف شود. اما باید از خوردن زیاد غوره خودداری کرد، چن غوره مدر است و امکان دارد موجب سقط جنین شود.

* اگر چند قطره از آبغوره را هنگام خونریزی بینی به درون بینی بچکانند، خونریزی را بند می‌آورد.

* برای درمان چرک گوش می‌توان آبغوره و سرکه را به طور مساوی با هم مخلوط نمود و چند روز، روزی سه مرتبه و هر بار ۱ تا ۲ قطره در گوش بچکانید.

* مالیدن مخلوط مساوی آبغوره و آب تره، در محل بواسیر، پس از اجابت مزاج مفید است و آن را معالجه می‌کند.

* آب‌غوره، خنک است و در موارد تب ، آنژین، ورم دهان و سل ریوی مصرف می‌گردد.

* رب غوره، تشنگی را برطرف می‌کند.

* رب غوره، التهاب، حرارت و اسهال را تسکین می‌دهد.

* رب غوره، اشتها‌آور و محکم کننده جنین است.

* رب غوره تقویت کننده احشاء و برطرف کننده استفراغ‌های صفراوی است.

* سعی کنید غوره را به تنهایی نخورید، چون روی معده اثر سوی دارد ??

پرسشگری می پرسد ؟  

 یک وقتهایی که گلوم خشک میشه نصف استکان ابغوره میخورم مخصوصا صبح ناشتا میخورم 

 ??بانوان گرامی یک سوال از شماها دارم 

چرا و به چه قیمتی سرکه و یا آبغوره و یا آب لیمو // صبحها ناشتا و یا حتی در روز تا یک لیوان میخورید 

??آیا میدانید پیامبر اعظم ص در کتاب دانشنامه احادیث پزشکی فرموده کسی که بدنش گرم با طول عمر بیشتری دارد // یا معصومین ع فرموده اند بدن را سرد نکنید 

??ترشبجات فوق بایستی با مصلح و اندک خورده شود .

بلی کرختی رحم و دوری از مجامعت و کیستهای رحمی و کلیوی و بیحالی و بالاخص ناراحتی شدید اعصاب و سردی روده را در پی خواهید داشت و در کهنسالی درد مفاصل تشدید میشود 

??آیا میدانید که دیابت خون نتیجه چیست 

شوری زیاد + ترشی زیاد + شیرینی زیاد 

??پس بیاییم اعتدال در مصرف تندیجات و سرکه جات را رعایت کنیم تا خدای نکرده عفونت رحم با بوی مشمزکننده نداشته باشید

پس مزاج دوم بدنتان را سرد و خشک نکنید

برچسب ها: آبغوره, آفت دهان, استفراغ, اسهال, اشتهای زیاد, انگل شناسی, بواسیر خونی و گوشتی, بینی و خونریزی, ترشی جات, تشنگی, جنین, حرارت بدن, خون و چربی, خونریزی, دیابت, روماتیسم, زردی, سل, سیاتیک, غوره, گلوی متورم, گوش, لاغر کردن

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن