سرخکردنی ها عامل سخت هضمی گوارش و بیماری کبد است

⛔️سرخ کردن خوراکیها موجب سنگینی هضم غذا شده ❌و سبب فشار بر سیستم گوارش و کبد می شود? و هرچه روغن بکاررفته نا مرغوبتر و زمان سرخ کردن طولانی تر باشد مشکلات دستگاه هاضمه تشدید می شود.?

برچسب ها: روغن مایع, سرخکردنی, سوءهاضمه, کبد, گوارش, هاضمه

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن