نمک خوری متعارف و خاصیت آن بر مبنای طب اسلامی و طب سنتی

?????
#نمک

? نمک خوردن پیش از خوردن غذا بسیار موثر در درمان امراض معده است

?طبیعت نمک در طب ایرانی گرم و خشک است ک می تواند رطوبت و سرمای معده را از بین ببرد. از آنجا که مزاج سرد و تر مزاجی است که به همراه خود سستی و کم تحرکی را به دنبال دارد بنابراین هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبل تر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری کندتر عمل میکند. در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض میشود.

?خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند.

@soroshesalamati

برچسب ها: تغذیه, چاشنی تغذیه جات, سوءهاضمه, سوزش معده, گوارش, لاغر سازی, مزاج بلغمی سرد و تر, معده, نفخ, نمک

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن