زنجبیل و چای آن بر مبنای طب سنتی

چای زنجبیل:

.طرز تهیه: یک قاشق مربا خوری زنجبیل کوبیده شده در یک قوری با دو لیوان آب سرد به همراه مقداری نبات

خواص: طبیعت گرم و خشک، بالابرنده ی فوری فشار خون، قاعده آور، ضد ضعف اعصاب، تقویت کننده حافظه، تنظیم ادرار، ضد رطوبت مزاج، ضد بلغم و سودا، خون ساز، ضد درد مفاصل، تقویت قوه جنسی، تقویت قوای هاضمه، ضد مسمومیت غذایی، مقوی معده، مسکن، تقویت کلی بدن

مضرات : خانم های باردار زیاده روی در مصرف نداشته باشند

?@osaretalaii

برچسب ها: ادرار, ادویه جات, استخوان, اعصاب, اعصاب و تقویت اعصاب, بارداری, باروری, پریود, تقویت نیروی جنسی, حافظه, خلط بلغم, خلط سودا, خون سازی, خون و فشار خون پایین, درد شدید, دمنوش زنجبیل, دمنوشهای تقویت سیستم ایمنی, روغن زنجبیل, زنجبیل, سیستم ایمنی, ضعف بدن, فشارخون بالا, قاعده آور, کاهش فشارخون, گوارش, گیاهان, مسمومیت, معده, مفاصل, نعوظ, نیروی جنسی, هاضمه

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن