سبزی شوید و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

? #شوید

?تحلیل برنده و نضج دهنده اخلاط

?بازکننده انسداد

?اشتهاآور و مدر و قاعده آور

?مفید برای تنگی نفس و امراض بلغمی سینه و معده و سکسکه

?مفید برای ضعف معده، کبد و طحال، سنگ کلیه و مثانه، کولیت

?مفید برای درد مفاصل سرد، درد قاعدگی و بیماری های تناسلی

?نوشیدن دم کرده شوید، نفخ و باد های نقاط مختلف بدن را دفع میکند.

?آشامیدن آب آن با عسل جهت رفع سموم، تحریک استفراغ و اخراج اخلاط غلیظ از معده مفید است.

?پختن گوشت با شوید باعث برطرف شدن بوی بد گوشت و سریع و خوب پخته شدن آن است و هضم آن را نیز راحت می کند.

?نشستن در آبی که شوید در آن جوشیده شده، برای بیماری های رحم و دستگاه ادراری مفید است.

?زیاد خوردن آن باعث ضعف مغز، چشم، معده، کلیه، مثانه و نیروی جنسی میشود.

در طب نوین نیز مصرف شوید، باعث افزایش ترشح انسولین شده و آثار ضد دیابتی دارد. بعلاوه مصرف شوید باعث اصلاح چربی خون و کاهش تری گلیسیرید و کلسترول می‌شود.
@tebiranii *

برچسب ها: استفراغ, اشتها آور, پریود, تری گلیسیرید, چربی خون, خلط بلغم, دیابت, رحم, روغن شوید, سبزی شوید, سبزیجات, سکسکه, سم و سموم بدن, شوید, کلسترول, کولیت, گیاهان, معده, مغز, مفتح عروق, نفخ, نیروی جنسی

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن