گندم و باقلا و کنجد و عدس و نخود و جو خاصیتهای آنها بر مبنای طب سنتی

? در بیان دانه ها

گندم، در درجه اول گرم و تر.

جو، در درجه اول سرد . و غذائتیش کمتر از گندم است.

کاورس، (۱) سرد و خشک،

نخود، گرم وتر در درجه اول.

عدس ، در درجه اول سرد و در درجه دوم خشک است.

? باقلا، در درجه اول سرد وخشک. تخم شنبلیله، در درجه اول خشک و درجه دوم گرم است. ماش، در درجه اول سر دو تر. لوبیا، گرم و تر. و برنج ، در درجه اول گرم و قابض است.

? کنجد، در درجه نخست گرم ملایم.

خشخاش، در درجه اول سرد و در درجه دوم خشک است

بذرکتان، گرم ملایم.

و شاهدانه ، در درجه دوم گرم و خشک میباشد

✍ پینوشت (۱): کاورس دانه ءیست که قمری از آن تغذیه مینماید. در شیراز بآن دژگان گویند

? منبع: قانونچه در طب ص۱۵۴ – تالیف محمودبن محمدبن عمر چغمینی.

? برگرفته از:
? ravazadeh.com

✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
? sapp.ir/ravazadeh

✴️ eitaa.com/ravazadeh

➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw?

برچسب ها: باقلا, بذر کتان, جو, حبوبات, خشخاش, شاهدانه, عدس, کتان, کنجد, گندم, کاورس

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن