زایمان زنان باردار بر مبنای طب اسلامی و طب سنتی

کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
????
زایمان زنان باردار دو گونه است:    
الف. زایمان آسان که سه گونه است:
۱٫ زایمان‌طبیعی،
۲٫ زایمان در آب،
۳٫ زایمان با طِبّ سوزنی (که درد کمتر شود)

ب. زایمان سخت که سه گونه است:
۱٫ سزارین،
۲٫ کورتاژ،
۳٫ بَخیِه خوردن.
اوّلا بایستی علل زایمان سخت را شناخت و سپس پیشگیری از زایمان سخت نمود.

علل زایمان سخت:
۱ـ قند خون بالا،
۲ـ فشار خون بالا،
۳ـ خوردن سبزی گشنیز در دوران حاملگی،
۴ـ چاقی زیاد مادر

❤️پیشگیری از زایمان سخت و ایجاد زایمان آسان:
۱٫هر روز دعای یستشیر بخواند،
۲٫ هر روز سورۀ إنشقاق بخواند،
۳٫ بعد از غذا هفت عدد میوۀ خرما بخورد (توجّه: در افراد دیابتی یک عدد خرما)،
۴٫هر روز عصر أنار شیرین یا رُبّ آن را بخورد،
۵٫در هفتۀ آخر حاملگی روزی یک استکان دمکردۀ گُل بومادران (قیصوم، برنجاسف) بنوشد،
۶٫در ماه آخر حاملگی روزی نیم ساعت الی یک ساعت پیاده روی آرام در سطح مستوی در هوای آزاد داشته باشد،
۷٫ خوردن عرق طبیعی گُل بهار نارنج همراه با شیر مادیان برای تسریع در عمل زایمان از مجرّبات است، ۸٫بهترین فشارخون در ماه آخر حاملگی یازده روی هشت است که زایمان آسان می‌آورد،
۸٫ در سه روز آخر حاملگی، یک قاشق چای‌خوری سَر خالی (۴ گرم) زعفران مخلوط با عسل آویشن میل کند [یعنی شربت زعفران عسل بنوشد] (دکتر حسین میر حیدر)،
۹٫ سبزی‌جات تازۀ سالم (بدون گشنیز)، و کاهو (بدون سُس) بخورید که زایمان آسان‌تر میشود.
توجّه: از یک ماه قبل از زایمان و یک ماه بعد از زایمان، برنج سفید، ماکارونی و نان سفید نخورید.
☎️http://tebolmasoomin.blogfa.com/post/36

برچسب ها: تغذیه باروری نه ماهه, زایمان, حامله, زایمان راحت, باردار

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن