اوره شناسی و علل رشد آن با نگاهی به طب سنتی چیست ❓

بیماری های اوره نتیجه ترش شدن خون است

پس قلیایی کردن خون در معالجه‌تدریجی و گام به گام موثراست ؟؟

۱- انگور زرد + اسفناج + آلبالو یا مربای خانگی آن + گیلاس + زغال اخته ضد ترشی خون هستند .

۲- راهکار مقابله : سیب درختی + انجیر و آب آن + انارشیرین و‌میخوش + تمشک + خربزه + پرتقال + گیاه یا عرق اسطوخدوس+ خیار با پوست و اندکی نمک

۳- عوامل ترش کننده خون : نان + گندم + جو + باقلا + عدس + لوبیا + پسته + فندوق + قارچ+ تغذیه های حیوانی بالاخص گوشتهای قرمز و سفید

برچسب ها: اسید اوریک, اوره, خون, خون ترش, خون و قند خون, دیابت, مفاصل

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن