⚠️ وقتی سیب زمینی سرخ میشود ماده قندی آن باآلبومین ترکیب شده و سمی به نام آکریل آمید تولیدمیکند
این ترکیب در چیپس ها باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن و افزایش بیماری های عفونی می شود
استاد سام دلیری
⚠️ وقتی سیب زمینی سرخ میشود ماده قندی آن باآلبومین ترکیب شده و سمی به نام آکریل آمید تولیدمیکند
این ترکیب در چیپس ها باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن و افزایش بیماری های عفونی می شود
استاد سام دلیری
برچسب ها: تغذیه, چیپس, سرخکردنی, سیب زمینی, سیستم ایمنی, عفونت, فست فودها
دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13
تلفن: 02532930344 - 09127553030