قند و شکرسفید با نگاهی به طب سنتی چه مضراتی برای اندامها دارد ❗❗

وقتی قند و شکر و حتی نبات را در شیرینی جات و شکلات و آب میوه کارخانه ای و بیسکویت جات مخلوط می کنیم اسید اوریک بالا میرود و عارضه های روماتیسم و دردهای استخوانی و مفصلی فعال میگردد . و در زنها کیست های تخمدان و فیبروم و میوم میشود و ضعف اعصاب و ریزش مو و شوره مورا تقویت می کند .

۲- سایر بیماریها بالاختصار گفته میشود ::

افزایش کبد چرب با گرید های یک و دو و سه + دیابت ناشی از شیرینی جات غیرطبیعی +سردردهای متنوع+فعال شدن آلزایمر و کاهش هوش + خرابی لثه و دندانها +دردهای مفصلی + تخریب طراوت پوست و لکه دارشدن پوستهای بدن + فعال شدن میگرن +فعال شدن عروق در گرفتگی و ریزش موهای پاها+ رشد سده ها ( غده ها یا همان سرطان پروستات و پستان و…) + زخمی شدن کیسه صفرا و سنگ گرفتن کیسه صفرا و یبوست توام با رنگی مشکی و تیره مدفوع +اختلال در ترکیبات خون در افراد متفاوت برپایه مزاجها و خلط غالب( قند خون و چربی خون و غلظت خون و فشارخون ) چاقی های پف کرده + سوداوی شدن خلط خونی + خلاصه کلام زیاده روی در مصرف سبب مرگ بی صدا بنام سکته ها و مرگ تدریجی و بیماریهای ناشناخته

جایگزین قند و شکر سفید چیست :

توت + خرما + کشمش های متنوع +مویز + عسل + انواع شیره های گیاهی نظیر ( خرما و توت و انگور)+ مصرف شکرسرخ همانند اجدادمان

برچسب ها: توت, خرما, شکر, شکر سرخ, شیرینی جات, عسل ها, فست فودها, قند, قند و شکر, کشمش, مویز, نوشیدنی ها

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن