برنج و مزاج آن بر مبنای طب سنتی

⬅️ برنج ومزاج آن :

? برنج جزء معدود مواردی از گیاهان است که راجع به مزاج آن اختلاف نظرهایی کوچک وجود دارد.

?بعضی آن را گرم وبعضی آن را سرد میدانند.

?اما همه اتفاق نظر دارند که مزاج برنج خشک می باشد.

?برنج را اگرکته یا به شکل دم پختک کنند.
?مزاج وطبع برنج به سمت گرمی خواهد رفت.

?اما اگر برنج آبکش شود ،مزاج برنج به سمت سردی خواهد رفت وآب آن گرمی است .

? در مصرف برنج اگر افراط نشود تولید کننده خلط صالح در بدن خواهد بود و اگر افراط شود خشکی را در بدن افزایش می دهد.

❇️شیر برنج یک غذای مقوی وچاق کننده می باشد.

?نکته مهم در طبخ برنج این است که باید مدتی در آب خیس بخورد وبعد چندبار شستن ،طبخ شود .

? مزاج برنج واینکه واقعا برنج گرم است یا سرد ،بستگی به محل کشت برنج دارد .

?قطعا برنج نواحی شمالی ایران بابرنج اصفهان تفاوت مزاجی دارد.

? یادمان باشد :مصرف به اعتدال مواد غذایی باعث سلامتی است.
افراط وتفریط همیشه عامل بیماریها خواهد بود .

http://sapp.ir/partosabzehastii

برچسب ها: برنج, حبوبات, مزاج برنج

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن