تغذیه سودازا با نگاهی به طب سنتی

⚠️⁉️مواد غذایی که باعث ایجاد خلط سودا در افراد می­ شوند عبارتند از:

۱ـ کلیه مواد غذایی سرد و خشک که در فصل “لیست مواد غذایی به تفکیک طبع” درج شده اند.

لینک مطلب “لیست مواد غذایی به تفکیک طبع”:

۲ـ مواد غذایی ذیل هر چند دارای طبع سرد و خشک نیستند ولی خوردن آنها سودازا می‌باشد که باید از مصرف آنها نیز خودداری نمایند که عبارتند از:

بادنجان، چای، سیب زمینی، کلم بروکلی و انواع کلم ، فلفل دلمه‌ای، انواع ترشی و گوشت گاو،

۳ـ کنسرو، نوشابه و اکثر مواد غذایی کارخانه‌ای مخصوصاً آب میوه‌های صنعتی، فرآوردهای گوشتی مانند سوسیس، کالباس و همبرگر و هله­ هوله­ هایی همچون چیپس و پفک.

منبع:www.ravazadeh.com

? https://telegram.me/joinchat/BgJv-jwUOa4roBsCfyGbPg ?

برچسب ها: تغذیه, تغذیه سوداوی, خلط سودا, سودازا

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن