تغذیه فصل تابستان بر مبنای طب سنتی

?بهترین خورد و خوراک در #تابستان(بخش پنجم)

?سوپ جو و آش جو به دلیل خنک بودن از بهترین غذاها برای #رفع_عطش و حرارت بدن در فصل گرماست.

?مصرف #شیر و #دوغ و آب کافی نیز برای رفع کم‌آبی بدن و افزایش حجم خون و پیشگیری از #سرگیجه و #سردرد توصیه می‌شود‌.

?در تابستان به واسطه تبخیر آب بدن، خون غلیظ می‌شود و کاهش حجم پیدا می‌کند و بر این اساس، خون رسانی و اکسیژن رسانی به #مغز مختل می‌شود و سبب بروز سرگیجه، سردرد و در برخی موارد غش می‌شود.

?در میان میوه‌ها و آب آنها انواعی که ترش و شیرین‌اند همچون آب زرشک، شاه‌توت، تمشک، سیب ترش، آلبالو، گوجه سبز، انار، شوید، هلو، زردآلو و هندوانه بسیار مفیدند.

???
https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ

برچسب ها: تغذیه فصل تابستان, فصل تابستان

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن