تغذیه های بد و ته دیگ عامل سرطان مری و خون بر مبنای طب سنتی

?مواد غذایی سوخته و سیاه مانند پوست گوجه سوخته ، ته دبگ سوخته ،نان سوخته و سیاه ، گوشت کبابی سوخته و سیاه ، عامل ایجاد سرطان مری و سرطان خون است.از خوردن این موارد پرهیز کنید.

سام دلیری استاد

برچسب ها: تغذیه بد, ته دیگ, سرطان خون, سرطان مری, گوجه فرنگی, نان

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن