?دکتررمیرغضنفری?

?تدابیر افطار?

✅✍روزه را با مقداری آب گرم و دو خرما افطار کنند،افطار با آب سرد موجب سردی معده و صعود بخارات و گازهایی در معده می شود که باعث آسیب جسمی می گردد.

✅✍غذای افطار باید سبک باشد و ترجیحاً از غذاهایی انتخاب شود که بدن به آنها قبلا عادت داشته است.

✅✍مصرف آش و سوپ در ابتدای افطار مفید است ولی نباید بلافاصله انواع آش ها و سوپ ها? در حجم زیاد مصرف شود،چون حرارت زیادی? در معده تولید می شود که باعث سوختگی یا هضم نامناسب غذا در معده می شود.

✅✍می توان گفت بهترین حالت این است که پس از خوردن آب گرم و خرما با فاصله حدود یک تا یک و نیم ساعت شام سبکی مصرف شود.

?توصیه های سبک زندگی درماه رمضان?

✅✍مصرف متعدد چای، هندوانه?و آب در وعده سحری نه تنها رفع تشنگی در روز نمی کند بلکه مضر است و ادرار را افزایش می دهد و باعث کم آبی بدن در طول روز می شود.☀️

✅✍مصرف آب سرد در ابتدای افطار بسیار مضر است و باعث آسیب مخاط معده و صعود بخار و منگی شدید می شود.?

✅✍برای جلوگیری از یبوست، مصرف کاهو، خیار و آلو به ویژه برای گرم مزاجان در سحری توصیه می شود.

✅✍عدم مصرف هیچ غذایی در وعده سحری به شدت نهی می شود❌ چون وقتی قوه بدن چیزی در معده پیدا نکند برای هضم سراغ بافت طبیعی معده و عروق می رود و باعث خون ریزی ،زخم و التهابات می شود.?

?سرکشیدن آب زیاد?بین غذای سحری به امید جلوگیری ازتشنگی در طول روز ?اشتباه است⛔️

?زیراباعث رقیق شدن اسید معده ونفخ و اختلال در هضم میشود

?خرفه سبزی مفید برای افطار وسحر?

?✍سلامت نیوز: یک کارشناس طب سنتی گفت: خرفه سرد و تر بوده و برگ و ساقه خرفه مسکن صفرا است و حرارت خون, کبد و معده را تسکین می‌بخشد، همچنین سبزی آن مفید در وعده سحر و افطار ماه رمضان است و از تشنگی پیشگیری می‌‎‌کند.?

?✍به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم, دکتر سید جواد علوی? درباره خرفه اظهار داشت: خرفه گیاهی خود رشد است که در تمام نواحی مرطوب و باغچه‌ها ??می‌روید، این گیاه ?توسط سازمان بهداشت جهانی لقب اکسیر جهانی را به خود گرفته است?

?✍به‌گفته وی خرفه دارای طبع سرد و تر بوده و برگ و ساقه خرفه مسکن صفرا است و حرارت خون, کبد و معده را تسکین می‌بخشد و برای کاهش تب‌های صفراوی و تسکین عطش و کنترل ادرار در مورد بیماری دچار دیابت ناشی از گرما? مفید است. همچنین برای ماه رمضان در وعده افطار و سحر سبزی بسیار مفیدی است.?

?✍این کارشناس طب سنتی ادامه داد: گیاه خرفه مدر یا ادرارآور بوده و برای خرد کردن سنگ مثانه و ازدیاد ترشح بول یا ادرار مفید است.

?✍مصرف خوراکی «خرفه»? به‌عنوان سبزی خام و یا پخته همراه با پیاز و روغن برای تقویت روده‌ها، قطع اسهال و تبدار استفاده می‌شود و مصرف خام برگ و ساقه آن به‌صورت سالاد و همراه با سرکه برای درد کلیه مفید است.

?✍علوی گفت: این گیاه در مصرف داخلی قطع‌کننده و بندآورنده خون‌ریزی است, ضماد برگ و ساقه آن به‌تنهایی برای تسکین حرارت اعضا و سوختگی آتش ?مفید است. اگر بر معده و کبد گذارند, برای تسکین حرارت نیز مفید است.

?✍وی اضافه کرد: جویدن برگ خرفه به‌مقدار کم، کُندی دندان را رفع می‌کند (کُندی دندانی که از خوردن میوه ترش و یا علت دیگری ایجاد شده باشد) و زیاد جویدن آن کندی دندان ایجاد می‌کند. از عصاره آن برای التهاب‌های گرم چشم با مالیدن در محل ملتهب استفاده می‌شود.

?✍این کارشناس طب سنتی ادامه داد: این گیاه در بیماران آسمی اثر گشادکننده مجاری تنفسی و پایین آورنده قند خون را دارد و خاصیت تقویت عضلات قلبی و ضدتوموری نیز در آن دیده شده است.

?✍علوی عنوان کرد: از خواص تخم خرفه می‌توان به تصفیه کنندگی خون، رفع التهابات گوارشی، رفع سرفه و تسکین دهنده تشنگی اشاره کرد. همچنین تخم خرفه تقویت کننده قوای عمومی بدن?است.تخم گیاه خاصیت ضدکرم، به‌خصوص علیه کرم کدو را دارد. همچنین افراد سرد مزاج باید آن را با نعناع و کرفس بخورند.?

???? @tebe_jame ???