روزه داری و مضرات مصرف تغذیه کله و پاچه با نگاهی به طب سنتی

 بسته سلامت فارس ?

هنگام افطار و سحر کله‌پاچه نخورید

?مصرف کله‌پاچه هنگام افطار یا سحر سبب افزایش تشنگی و بیشتر شدن غلظت خون می‌شود، لذا باید از مصرف آن خودداری کرد.

?مصرف آب یخ بعد از خوردن کله‌پاچه به دلیل دلمه شدن چربی عوارض آن را چندین برابر کرده لذا توصیه می‌شود نسبت به مصرف این ماده غذایی خودداری شود.

?کله‌پاچه باید با مصلحاتی همچون سیر، سرکه سیب و آب لیمو میل شود تا حداقل از این طریق تا حدودی چربی آن در بدن کاهش یابد.

@Farsna

برچسب ها: تشنگی, تغذیه بد, تغذیه روزه داری, چربی خون, خون و چربی, روزه داری, غلطت خون, کله و پاچه و دل و قلوه, گوشتها

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن