سرخکردنی و روغن مایع صنعتی و مضراتش

⛔⛔⛔⛔سرخ کردن غیر متعارف
️یک عادت بسیار غلط هنگام درست کردن غذا ریختن بیش از حد روغن برای جلوگیری از چسبیدن غذاست !❌

+ یادتان باشد ظرف شما خراب شود بهتر از این است که قلب شما خراب شود.

?آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism_asli
ایا یادتان هست وقتی بالای هود اشپزخانه را تمیز میکردید به دستتان روغن بسیارچسبناکی می چسبید این یعنی همان گریس اروپا
اری میدانستید روغن مایع خوراکی با کشتی نفتکش به ایران واردشده و درکارخانجات روغن سازی تا ۱۵ دست فرآوری شده و بعد بارنگهای شیمیایی بزک شده و به شما و من بعنوان روغن مایع فلان و فلان میفروشند
نتیجه ⛔
این گریس اروپا وقتی به جدارعروق ما میچسبد انوقت منتظر گرفتگی عضله و سکته ها باشیم

برچسب ها: تغذیه بد, روغن مایع, سرخکردنی

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن