شکر سفید و شکر قهوه ای و ضرر و خواص آنها بر مبنای طب سنتی

? تفاوت شکر قهوه ای و سفید

 مصرف شکر سفید ??

?باعث از بین رفتن کلاژن پوست و ایجاد چین و چروک زودرس می شود.

?دیابت

?برهم زدن ترشح انسولین و غدد ادرنال

?گرسنگی کاذب

?چاقی

?دندان خراب

?کم خونی

?کم کاری تیرویید

?سم زایی

?مضر ریه و آسم

?قند زود جذب

مصرف شکر قهوه ای??

?بهبود کبد

?از بین برنده گرفتگی عروق

?تنظیم انسولین

?خونساز

?سم زدایی

?بهبود اسم و تنفس

?قند دیر جذب

?لاغری

????

برچسب ها: آسم, پاکسازی کبد, پوست, پوست چین و چروک, تنفس, تیروئید کم کار, خونسازی, دندان, دیابت, ریه, سم زدایی, شکر احمر, شکر سرخ, شکر سفید, شکر قهوه ای, شیرینی جات, قند و شکر, کبد, کم خونی, گرسنه, گرفتگی عروق, لاغر کردن, مسمومیت

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن