غذای ترش و غذای شیرین و بررسی مزاج آنها بر مبنای طب سنتی

?????????
?غذاها و مزه ها✨
?بخش اول (۱)

?مزه ی غذاها تا حدودی می تواند نشانگر مزاج آنها باشد.

☘️غذای ترش :

?معمولا مزاج سرد و خشک
?مصرف زیاد آنها لاغرکننده بدن است
?ناسازگار با طبیعت بوده و باعث سرعت پیری می شود.
?از تولید صفرا و جوشش خون جلوگیری می نماید.
?از ایجاد انسداد در مجاری بدن جلوگیری می کند
?رفع گرمی و تشنگی ناشی از غذای شیرین میکند.
?مضر اعصاب بوده و ضرر آن با غذای شیرین کم شده و غذای شور نیز مانع نفوذ آن به اعصاب می شود .
?( به همین دلیل توصیه می شود معمولا بصورت ترش و شیرین استفاده شود )
?ایجاد آروغ ترش و سوزش معده می کند که غذای شور این حالت را کاهش می دهد.

?غذای شیرین:

?مزاج معتدل و گرمی دارد ، اگر شیرینی زیاد باشد گرم و خشک است.
?خاصیت غذایی زیاد دارد .
?سازگار با طبیعت و چاق کننده است.
?سردی غذای ترش و ضرر ناشی از آن بر روی اعصاب را رفع می کند.
?رفع ضرر آن با غذای تلخ است.
?مصرف زیاد آن ایجاد انسداد و گرفتگی در مجاری و عروق مختلف بدن می نماید .

?این مطلب ادامه دارد . . .

?سلامت و تندرست باشید?
?دکتر ریحانه معینی
?دکتر نرجس گرجی

? @drmmohebbi

برچسب ها: تغذیه, مزاج تغذیه های شور مزه, مزاج تغذیه های شیرین مزه, مزاج شناسی تغذیه

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن