مصلحات تغذیه و غذاهای خام و بی‌کیفیت

???مصلح غذاهای خام و بی‌کیفیت

?گاهی مشاهده می‌شود که به علت تهیه مقادیر زیاد غذا در حجم بالا، غذا به‌صورت خام و نپخته توزیع می‌شود.

?برنجی که کیفیت خوبی نداشته یا خوب دم نکشیده یا لوبیا و #حبوبات نپخته خورش می‌تواند باعث بروز #نفخ، #شکم‌درد، #یبوست و اثرات نامطلوب آن روی عملکرد مغز شود.

?بر این اساس مصرف پودر #زیره، #نعنا و #موسیر بعد از خوردن غذاهای نفاخ توصیه می‌شود.

?برخی افراد که با استفاده از این غذاها از نظر گوارشی دچار اختلالاتی مانند #اسهال می‌شوند خوردن چند عدد #سنجد یا مقداری #کشک یا مصرف کته با کمی #سماق می‌تواند وضعیت آنها را بهبود بخشد.

?کسانی هم که دچار یبوست می‌شوند استفاده از #انجیر، #آلو بخارا، #تمر‌ هندی تازه یا روغن #زیتون و روغن #بادام شیرین توصیه می‌شود.

? https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ ??

برچسب ها: اسهال, تغذیه و مصلحات, حبوبات, زائرین اربعین, طبخ, گوارش, مصلحات, معده, یبوست, مصلحات تغذیه

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن