? اعصاب آرام را با تغذیه طبیعی پای مرغ خانگی و نگاه طب سنتی ایجاد کنیم
ایجاد آرامش اعصاب به روش تغذیه
حکما طب سنتی عصر جدید : برای ازبین بردن ضعف مغز و اعصاب ، پای مرغ یک کیلو ( پوست زرد رنگ و ناخن آن کنده شوند ) و حدود ۲ ساعت داخل آب نمک کم غلظت گذاشته و سپس در دیگ مسی قرار داده و ۱۰۰ گرم ماش و ۲۰۰ گرم هویج با سبزی مورد علاقه افزوده و پخته شوند و سپس صاف کرده و روزی چند لیوان آب آن خورده و یا بعنوان یک وعده غذائی مصرف شود .
? *گوشت مرغ ماشینی و صنعتی : ( مزاجش سرد و تر )
مصرفش باعث بلوغ زودرس ، فقدان ارزش غذایی ، بروزسرطان های سینه در بانوان و پروستات آقایان ، و بخاطر پرورشی بودن آن و نوع تغذیه ، برای انسان ۲۷ درصد چربی اشباع دارد و فوق العاده مضر می باشد ، به علل رشد در فضای بسته بدون نور آفتاب در انسان سبب بالا رفتن اسید لاکتیک و حالتهایی چون افسردگی، ترس،اضطراب و دیدن کابوس را موجب می شود.
?? پای مرغ محلی داروی ویژه :
پای مرغ در قسمت پنجه را به ھمراه پیاز، سبزیجات معطر جوشانده تا کاملًا آب باقیمانده آن حالت ژلاتین شود.سپس آب آن را صاف کرده و مابقی محتوای ظرف را دور ریخته میشود.
خواص: تامین کلسیم بدن + تقویت حافظه + آرام کردن اعصاب + کمک به درمان آرتروز
کمک به درمان پوکی استخوان و غضروف سازی + زیاد کردن فسفر مغز
بال و گردن مرغ برای خانمها به علل تولید کیستهای رحمی ممنوع
پوست مرغ دارای آلودگیهای محیطی ودارای چربیهای اشباع شده که سبب بالارفتن کلسترول