گرسنگی مکرر و علل آن بر مبنای طب سنتی

⛔️⛔️???
گرسنگی مکرر و علل آن
خود را با کربوهیدرات های نشاسته ای پر کرده اید
تا به حال به این فکر کرده اید که چرا یک دونان یا شیرینی باعث می شود برای خوردن یکی دیگر نتوانید مقاومت کنید… تا زمانی که کل آنچه هست را بخورید؟ این مغز شما در برابر کربوهیدرات های نشاسته ای است.کربوهیدرات های ساده، مانند آنهایی که در غذاهای شیرین و پخته شده با آرد سفید یافت می شود از جمله شیرینی، کوکی، و کراکر به سرعت سطح قند خونتان را بالا می برند، و سپس خیلی زود سطح قند خون سقوط می کند.

این سقوط قند خون باعث گرسنگی شدید برای کربوهیدرات های شیرین بیشتر می شود، و این چرخه همینطور ادامه خواهد داشت. تا جایی که ممکن است از خوردن غذاهایی که حاوی کربوهیدرات ساده هستند بپرهیزید تا این چنین دچار افت و خیز قند خون نشوید.سعی کنید از کربوهیدرات های پیچیده و انواعی که شامل فیبر بالا هستند استفاده کنید. بادام، سیب، و پسته از نمونه هایی هستند که کربوهیدرات پیچیده و فیبر دارند.
@drzohoor_matab
ادامه?????

#رژیم @drzohoor_matab
باید پروتئین بیشتری استفاده کنید
شاید منطقی به نظر نیاید اما پر کردن بشقاب غذا با پروتئین و #چربی های سالم پرخوری و حمله ناگهانی اشتها را دفع می کند به همین علت توصیه ی #دکترظهور به شما کم کردن #نشاسته در رژیم قذایی و افزودن #پروتیین به آن است پروتئین نه تنها با ماندنش در معده #احساس_سیری را بیشتر می کند بلکه ثابت شده است اثرات ضد اشتهایی نیز دارد. سعی کنید ۱۱َروزانه حداقل ۴۶ گرم پروتئین مصرف کنید ( بهترین منابع، ماست چکیده، #تخم_مرغ، #گوشت بدون #چربی، و #غلات کامل )، مقدار توصیه شده برای #خانم_ها ۱۵ تا ۷۰ و برای #مردان ۵۶ گرم در روز است.

@drzohoor_matab

برچسب ها: پروتئین, گرسنگی

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن