پسته و روش نگهداری آن بر مبنای طب سنتی

?پسته همانند #بادام و #گردو و #سنجد بهتر است برای نگهداری در مدت طولانی از پوست خود خارج نشود.

?ماندگاری مغز پسته حدود سه ماه می باشد ولی با استفاده از روشهای فرآوری(مثلا خواباندن آن در آبلیمو وسرکه)می توان ماندگاری آن را افزایش داد.برای این کار لازم است مغز پسته را به مدت کوتاهی ( ۵ تا ۱۰ دقیقه) در #آبلیمو یا #سرکه غوطه‌ور نمود تاخیس بخورد، سپس مغزها را خارج کرده روی پارچه تمیز در هوای تمیز و در سایه قرار داد تا به آرامی خشک شود.

?این گونه پسته چون همراه با یک ماده سرد (سرکه) می باشد، از شدت حرارتش کاسته شده وخصوصا برای #گرم_مزاجان مناسب تر می باشد و کمتر عارضه می دهد.

دکتر میر غضنفری???

https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ

برچسب ها: پسته, خشکبار

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن