غوره و آبغوره و خاصیت گسترده اش بر مبنای طب سنتی

غوره

?غوره انگور،  طبیعت سرد و خشک داشته، تا حدی #قابض است یعنی باعث جمع شدن موضع می شود.

? به طور مثال، به دنبال خورده شدن، در #روده ایجاد #یبوست می کند. بنابراین مخصوصا برای کسانی که #اسهال های خونی ناشی از حرارت و #گرمازدگی دارند، مفید است.

?#آبغوره برای انواع #چربی های خون، #قند بالای خون، #غلظت_خون و رژیم های #لاغری علی الخصوص برای مزاج های گرم و تر بسیار مفید است.

? آش آبغوره، خورشت #کدو سبز یا خورشت سبزی (سرخ نشده) با غوره و امثالهم، غذاهای مفید رژیمی برای افراد فوق الذکر و نیز برای اکثر انسان ها مخصوصا در فصول گرم می باشند.

?عوارض غوره که مخصوصا برای #سرد_مزاجان بیشتر رخ می دهند عبارتند از: ضعف تنفس یا #سرفه و گرفتگی صدا، تولید #نفخ و باد در #گوارش، غلبه سردی در بدن

?مصلح غوره، #مویز یا #عسل می باشد.

?  بهترین غوره ها، آن است که درشت و آب دار بوده، سبز رنگ باشد، دانه نداشته و پوست نازکی داشته باشد و همچنین ترد و تازه باشد.

استاد میر غضنفری
https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ

برچسب ها: آبغوره, آش آبغوره, اسهال خونی, چربی خون, حرارت بدن, خون و غلظت خون, خون و قند خون, رژیم لاغرشدن, غلظت خون, غوره, قابض, قند خون, گرمازدگی

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن