شب یلدا و روش تغذیه و خشکبار و میوه خوری شب یلدا بر مبنای طب سنتی

?شب یلدا، معمولا بسیار سرد می‌باشد بنابراین از نظر طب سنتی، خوردن یا آشامیدن خنکی جات همچون #هندوانه، #انار ترش، مرکبات مخصوصا با طعم ترش، برگه #هلو و #زردآلو در  این شب باید با احتیاط و در مقادیر کم مصرف شود.

?مخصوصا افراد با مزاج سرد باید مراقب باشند که یا اصلا  از موارد فوق ?نخورند و یا در صورت میل کردن، از گرمی‌جات نیز استفاده کنند.

?مصرف متعادل تنقلاتی مانند مغزها (#بادام، #فندق، #بادام_زمینی، #پسته و …)، #نخودچی، #کشمش، #مویز، #انجیر و #توت خشک، تخمه‌ها و … که کم حجم و پرانرژی هستند  در فصل زمستان برای  کودکان و بزرگسالان مورد توصیه می‌باشند.

?اینکه چه ماده‌ای با چه ماده‌ای خورده شود هم موضوع مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد، مثلاً برگه #هلو و یا #زردآلو (که جزء سردی‌جات می‌باشند) نباید همراه با #هندوانه خورده شوند و بهتر است همراه آنها از مواد گرم‌تر استفاده شود   استاد دکتر میر غضنفری              https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ

برچسب ها: خشکبار, شب یلدا

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن