فصل بهار و بایدها و نبایدهای تغذیه و نوشیدنی ها بر مبنای طب سنتی

✍توصیه هایی در مورد فصل بهار
شماره۲

?در فصل بهار مصرف میوه‌ها، شربت‌های رو به #خنکی (مانند شربت به لیمو، آبلیمو، سکنجبین رو به ترش، زرشک، انار، آلو و تمرهندی تازه) مفید است.

?نباید پرخوری کرد؛ #پرخوری موجب عدم درک زیبایی های بهار می شود

?نباید زیاد گوشت خورد؛ چون #خون کثیف شده و بدن را در مقابل بیماری های تابستان ضعیف می کند.

@tebiranii *

✍توصیه هایی در مورد فصل بهار
شماره۱

?از نوشیدنی های بسیار گرما بخش باید پرهیز شود زیرا مزاج بدن را از حالت تعادل خارج می سازد

?نباید شیرینی جات و تنقلات و همه مواد تلخ و شور و تند و گرم و محصولات بسته بندی مانند آب میوه ها و نوشابه و غذاهای بسته بندی مصرف نمود

? ورزش و تحرک بدنی ضروری است و بیشتر از فصل تابستان باید ورزش کرد.

@tebiranii *

برچسب ها: فصل بهار

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن