✅ انار خون ساز است. آب انار و ربع انار را در انواع کوکو استفاده کنید

✅ رب انار را در پخت غذا استفاده کنید

✅ یک لیوان آب انار بسته بندی را در یکی دو لیوان آب قاطعی نمایید مصرف شود

✅ ترکیب برنج و حبوبات ( عدس ، لوبیا ، نخود ) یا سیب زمینی خون ساز است مثل برنج عدس

✅ بعد از دم کشیدن برنج ، سیب زمینی پخته را در برنج له و خمیر نموده و کبابی نمایید

✅ گوشت چرخ شده ماهی خون ساز است کبابی تهیه شود یا پخته آن با برنج دم کشیده برنج خمیر نموده کباب نمایید.

✅ جگر و قلوه خون ساز است چرخ شده آن کبابی شود روی پخته آن دو سه قطره آب لیمو ریخته شود

✅ خرما بشدت خون ساز است بصورت شربت و رنگینک زیاد مصرف شود. پوست خرما جدا شود

✅ خرما با شیر یا ماست کم چرب آسیاب شود بصورت شربت مصرف شود. خرما خام و خالی کم مصرف شود

✅ عسل بشدت خون ساز است بصورت شربت مصرف شود

✅ یک قاشق مربا خوری عسل را در ربع کیلو شیر پخته هم زده مصرف شود.

@bohgy