خون و کم خونی را با نگاهی به طب سنتی درمانش کنیم

درمان کم خونی

* خوردن انگور و آب انگور– شیره انگور – کشمش- شیره خرما- شیره توت 

* موز – زردالو و برگه زردالو- چغندر خام یا پخته– جعفری – شاهی – عدس– آب هویج – کدو حلوایی – آلو – خربزه – خرما – کاهو – خیار بوته ای با پوست و ته– اسفناج- کلم قرمز و سبز- نخود سبز- کباب جگر– آب پزجگر-کباب ماهی

* خوردن هفته ای سه وعده کباب خانگی به عنوان ناهار با گوشت گوسفند

*روغن زیتون – عسل – ذرت بو داده 

* استفاده از نعل اسب در غذا – استفاده از ظرف مس و چدن 

* خوردن شربت بادام (ده عدد مغز بادام پودر شده + یک لیوان آب + یک قاشق عسل

* خوردن روزانه ۲۰ عدد عناب

* خوردن سرکه انگور یا سیب خانگی(یک قاشق)+ شیره خانگی (یک فنجان)

* خوردن جوانه گندم

* گیاه گزنه ، شنبلیله، ریحان در افزایش تولید گلبول قرمز مفید است

* پوشیدن لباس قرمز

* خوراکیهای قرمز رنگ خون ساز مثل: زرشک ، شاه توت ، لبو ، زغال اخته ، انار و…

* خانمها : عرق یونجه ، شنبلیله ، رازیانه روزی دو فنجان نیم ساعت قبل از نهار وشام

* آقایان : عرق یونجه و شنبلیله روزی دو فنجان قبل از غذا

* خوردن کنجد خام – چهار مغز خام – شاهدانه خام – تخم مرغ عسلی – خرما – حلوا ارده – توت – انجیر خشک

* خوردن هر روز یک سیب درختی با پوست رنده شده+ دو قاشق غذاخوری گلاب + دو قاشق غذاخوری بیدمشک + یک قاشق غذاخوری عسل

* موارد پرهیز: پیاز – پیازچه – چایی – قهوه- باقلا

تهیه شده توسط استاد پزشک علی مهربانی

برچسب ها: خون, خون و کم خونی, کم خونی

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن