خون و کم خونی و راهکارهای مقابله بر مبنای طب سنتی

توصیه‌ها ی طب سنتی در مورد اصلاح #کم‌_خونی:

 هر شب ۴۰ عدد #مویز را در سرکه انگوربخیسانید، طوری که سرکه روی مویزها را بپوشاند. صبح روز بعد، مویزها و سرکه را با هم در پارچه‌ای بریزید و فشار دهید. بعد شیره‌ای که از آن خارج می‌شود را بخورید. این کار باید به‌مدت یک ماه تا چهل روز تکرار شود.شربت سرکه شیره روزانه ۵ تا ۶ مرتبه استفاده شود.

هفته‌ای ۲ بار و هر بار ۱.۵ کیلوگرم استخوان راسته گوسفند را بدون گوشت و مغز حرام، بانمک و پیاز و زردچوبه در دیگ زودپز با آب فراوان حدود ۸ ساعت بپزید تا استخوان‌ها کاملا نرم شوند. عصاره آن را بگیرید و تفاله را دور بریزید. بعد ۳ استکان تا ۳ لیوان از این شیره در طول روز بنوشید یا در غذاهای خود بریزید.

شربت بذرها: تخم شربتی، بالنگو، فرنجمشک، کاسنی، کرفس، اسفرزه، جعفری، شوید، سیاه‌دانه، زیره سیاه، قدومه، بارهنگ، شبدر، رازیانه، تره، یونجه،‌ ریحان، شنبلیله، شاهی، شلغم و هویج را با عسل مخلوط کنید و معجونی از آن بسازید.

شربت عسل: روزی ۲ بار، هر بار یک قاشق غذاخوری عسل مرغوب طبیعی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و بنوشید.

برچسب ها: خون و کم خونی, کم خونی

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن