فصد خون و بایدها و نبایدها بر مبنای طب سنتی

?????#احکام_فصد
– قبل از فصد غذای سبک و بعد از فصد غذای مقوی؛ مانند خمیره و جوارشات و مفرحات استفاده شود.
– در حالت غشی از خمیره عنبری استفاده شود و بعد از فصد باید وقت زیادی استراحت کند و مدتی نباید غذا مصرف کند.
– خانم‌های حامله نباید فصد انجام دهند زیرا که احتمال سقط جنین است و همچنین در ایام حیض هم نباید این عمل انجام شود زیرا باعث اختلاف در ایام عادت می‌شود.
– برای افراد لاغر و کم خون نباید فصد تجویز کرد و همچنین فصد برای افراد لحمی و شحمی که جسم آنها سست است نیز فصد ممنوع است.
– در شدت گرما و شدت سرما انجام این عمل ممنوع است.
– در حالت غم و غصه و رنج از فصد باید پرهیز کرد.
– در اکثر حالات تب خصوصاً در حالت ابتدای آن انجام این عمل تب را شدت و باعث ورم می‌شود بالاخص در تب سرسام و در مرض تب دق که کاملاً ممنوع است.
– برای افراد کمتر از چهارده سال و بیشتر از ۶۰ سال این عمل بدون امر مهم مجاز نیست.
– فصد در هر ماه و در هر روز و هر وقت مجاز است. لکن در وقت صبح و عصر مناسب‌تر است البته در بعضی از اوقات برای امر حفظ صحت، توصیه‌ها و محدودیت‌هایی قائل شده‌اند.

https://telegram.me/Mezajshenasi12

??? @Mezajshenasi12

برچسب ها: فصد, فصد درمانی

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن