مغز و اعصاب و روشهای پرهیز بر مبنای طب سنتی

#پرهیزهای بیماران #مغزواعصاب

مواردی که باید در تمامی بیماری‌های ذکر شده، پرهیز شود:

۱٫ انواع تندی‌ها: فلفل، سُس‌فلفل، سُس أنبه، غذاهای هندی، هر نوع ادویۀ تند و…

۲٫ اسانس‌های شیمیایی: نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های شیمیایی و…

۳٫ مواد قندی شیمیایی (قند، شکر، شیرینی‌جات قنادی‌ها و…).

۴٫ خوراک‌های صنعتی ‌و غذاهای ‌آماده (فست فودها، سوسیس، کالباس، همبرگر‌، پیتزا و…) [که بسیاری از املاح مقوّی‌ و ویتامین‌های آن از بین رفته و ۸۰ درصد آنزیم‌های مفید آن پائین آمده]

۵٫انواع ترشی‌ها: آلوچه، گوجه‌سبز، لواشک، قرقروت، لیمو‌اَمانی، آبلیمو ترش، ترشی‌های بندری و لیته و …

۶٫ پوست حبوبات

۷٫ غذاهای مانده

۸٫ زیاده‌روی در مصرف گوشت قرمز (مخصوصا گوشت گاو) و غذاهای سرخ شده.

@tebiranii *

برچسب ها: اعصاب, مغز, مغز و اعصاب

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن