#پرهیزهای بیماران #مغزواعصاب
مواردی که باید در تمامی بیماریهای ذکر شده، پرهیز شود:
۱٫ انواع تندیها: فلفل، سُسفلفل، سُس أنبه، غذاهای هندی، هر نوع ادویۀ تند و…
۲٫ اسانسهای شیمیایی: نوشابههای گازدار، آبمیوههای شیمیایی و…
۳٫ مواد قندی شیمیایی (قند، شکر، شیرینیجات قنادیها و…).
۴٫ خوراکهای صنعتی و غذاهای آماده (فست فودها، سوسیس، کالباس، همبرگر، پیتزا و…) [که بسیاری از املاح مقوّی و ویتامینهای آن از بین رفته و ۸۰ درصد آنزیمهای مفید آن پائین آمده]
۵٫انواع ترشیها: آلوچه، گوجهسبز، لواشک، قرقروت، لیمواَمانی، آبلیمو ترش، ترشیهای بندری و لیته و …
۶٫ پوست حبوبات
۷٫ غذاهای مانده
۸٫ زیادهروی در مصرف گوشت قرمز (مخصوصا گوشت گاو) و غذاهای سرخ شده.
@tebiranii *