شنبلیله و خاصیت آن و مضراتش برای بارداری بر مبنای طب سنتی

 

 

سبزی شنبلیله و خاصیت های ذاتی و مضرات ان برای بارداری برمبنای طب سنتی

طبع آن گرم است اما چون مقداری لزوجت دارد دارای حرارت معتدلی می‌باشد.

در منابعی هم آمده که پیامبر(ص)توصیه به مصرف این سبزی نموده‌اند.

ملین است و برای مشکلاتی نظیر تنگی نفس و گرفتگی صدا که ناشی از خشکی می باشد، به دلیل لعاب و لزوجتی که دارد مفید است.

خاصیت  قاعده آوری دارد لذا برای افرادی که دچار کمی عادت ماهانه هستند می تواند مفید باشد

و از طرف دیگر لازم بذکر است که خانمهای باردارنباید در مصرف این نوع گیاهان با طبع گرم و قاعده آور،زیاده‌روی نمایند تا خدای ناکرده دچار لک بینی و حتی تهدید به سقط نشوند.

شنبلیله جهت رفع پیچش و درد  شکم موثر است.

لعاب تخم آن (که در آب خیس شده باشد)به همراه کمی روغن بادام شیرین یا روغن کدو، به صورت موضعی، برای رفع ترکهای پوستی که مخصوصا در ماههای سرد سال رخ می دهد،مفید است.

تقویت کننده میل جنسی میباشد

سایت معتبر انجمن تحقیقات طب سنتی ایران وابسته به دانشکده علوم پزشکی تهران

http://www.tim.ir/post-914-%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%84%DB%8C%D9%84%D9%87.html

برچسب ها: بارداری, تنگی نفس, سبزی شنبلیله, سبزیجات, سقط جنین, شنبلیله

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن