??????
?”به” و “رب به”
?بخش (۲)
✅فواید خوردن “به”
?اثرات مثبت بر فکر و ذهن
?احیای روحیه و خوشحال بودن
?ار بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
?تقویت کننده قلب ، کبد و معده
?مفید برای زخم معده
?تحریک کننده اشتها
?نرم کننده سینه
?ادرارآور و کمک به هضم غذا
?از بین برنده بوی بد دهان
?مفید برای کاهش وزن (به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر).
اگر شما قصد افزایش وزن دارید ، میوه “به” را مصرف نکنید .
?ضد سرطان(حاوی آنتی اکسیدان)
?کمک به پایین آوردن کلسترول خون
?کاهش خطرات بیماری های قلبی(دارا بودن ویتامین ث)
?نکته :
✨چون این میوه در تمام فصول سال در دسترس نمی باشد ،می توان از شکل های دیگر آن مثل رب “به” و مربا استفاده کرد ولی بهترین حالت آن ، رب “به” می باشد .
رب “به” بسیاری از خواص آنرا حفظ کرده و در عین حال عوارض نامطلوب میوه مانند نفخ را ندارد و از این جهت هضم آن راحت بوده و خواص دارویی آن نیز حفظ شده است .✨
?سلامت و تندرست باشید?
?دکتر علی قبادی (متخصص داروسازی و استاد طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران)
? @drmmohebbi