آب جوشانده و تکرر جوشاندن آب بر مبنای طب سنتی

⛔️⛔️⛔️⛔️خطر جوشاندن چندباره آب:

با جوشاندن چند باره آب، مواد معدنی مانند نمک کلسیم، نیتریت و آرسنیک در آن انباشته میشود؟ میتواند به سنگ کلیه و سنگ صفرا منجر شود.

@Mezajshenasi12

برچسب ها: سنگ صفرا, سنگ کلیه, نوشیدنی ها, آب جوشانده

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن