نوشیدن آب و شروط آن بر مبنای طب سنتی

???⛔⛔⛔? نوشیدن #آب همراه یا بعد از غذا ممنوع است

? بر خلاف آنچه برخی اخباریون مدعی #طب اسلامی می گویند، غذا باید به آرامی جویده و با بزاق دهان خوب مخلوط شود نه آب❗ بزاق دهان خود هضم کننده غذا در مرحله اول است. ورود آب هنگام غذا خوردن و بلافاصله بعد از آن مکروه است مگر آن که حنجره و مری دارای خشکی باشد و بلعیدن غذا به سختی صورت

ادامه مطلب

نوشیدنی های شادی آور بر مبنای طب سنتی

????نوشیدنی هایی که شادی را مهمان دلتان می کنند

✅دمنوش گل بابونه و بهار نارنج :
?گل بابونه و بهار نارنج ، از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری را در ۱ لیوان آب جوش بریزید ، روی لیوان را بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد ، سپس آن را با کمی عسل شیرین کرده و میل کنید .

✅شربت بهار نارنج :
?۱ قاشق مرباخوری عسل ، ۲ قاشق غذاخوری گلاب ،


ادامه مطلب

نوشیدن آب به روش ایستاده و مضراتش

روش درست نوشیدن آب؛بصورت نشسته است

?وقتی ایستاده آب مینوشید آب به سرعت ازروده پایین میرودوموادمغذی جذب نمیشوند

?وباعث بروزآرتروز،قولنج،تورم و سوزش معده واختلالات کلیوی میشود
@sinohehsamdaliri

//////////////////////////////////////

⛔️⛔️???نوشیدن ۸ لیوان آب در روز ، بنا بر توصیه ای در سال ۱۹۴۵ شکل گرفته است و هیچ زمینه ی علمی ندارد

توصیه ای که د?


ادامه مطلب

نوشیدنی در موارد زیر ممنوع

? در موارد زیر آب مصرف نکنید

?بعد از مصرف شیر
?در زمان افت فشارخون
?بعد از دویدن بسیار شدید
?بعد از مصرف یک وعده غذایی سنگین
?در حین غذا خوردن

عضویت در کانال?
? @www_irismed_ir






ادامه مطلب

طرز تهیه ماءالشعیر طبی بر مبنای طب سنتی برای گرم مزاجان

?????.
طرز تهیه #ماءالشعیر_طبی
یک لیوان #جو با ۱۴ لیوان آب را به تدریج ملایم می‌جوشانند تا جو کاملا پخته و شکفته شود و بعد از صافی رد می‌کنند.
??????
این ماءالشعیر طبی با آنچه که در مغازه‌ها به فروش می‌رسد تفاوت دارد.
??????
این ماءالشعیر طبی را می‌توان با عسل شیرین کرده و مصرف کرد.البته سرد مزاجان در مصرف بیش ?





ادامه مطلب

ماءالشعیر های کارخانه ای و مضراتش بر بدن

?آب جو کارخانه ای

?تبلیغات نوشیدنی های #سرد با شروع فصل #تابستان بشدت افزایش می یابد

❗️انسان حیرت می کند که پول این همه تبلیغات مرگبار توسط چه کسانی پرداخت می شود

❄️سرمای شدید دلسترها و ماءالشعیر های کارخانه ای از یک طرف و مواد شیمیایی و افزودنی از طرف دیگر، به شکل خطرناکی به #کبد آسیب می رساند

?‍?‍?‍?چه بسیار جوانانی ک

ادامه مطلب

دوغ و خاصیتهای آن

????چند نکته درباره دوغ?

۱️⃣ دوغ اگر ترش نباشد کیفیت‌های سردی و تری را در بدن افزایش می‌دهد، ولی دوغ ترش، سردی‌زا و خشکی‌آور است.

۲️⃣ دوغ رقیق بیشتر رطوبت‌بخش است و دوغ غلیظ بیشتر سردی‌آور است.‌

۳️⃣ برای اصلاح سردی دوغ ،
افزودن کاکوتی و نعناع و آویشن سودمند است ، ولی کسانی که سوءمزاج‌های سرد و تر معدی دارند بهرحال با

ادامه مطلب

نوشیدن آن بر مبنای طب سنتی و مضرات آن درحالات

???????????

?نوشیدن آب در حالات زیر?
باعث سرد شدن دستگاه گوارش و کبد و بیماریهای مختلف می شود :

?نوشیدن آب در حالت ناشتا
?بین خواب
?پس از فعالیت شدید
?همراه یا پس از غذا
?پس از نزدیکی جنسی
?پس از بستنی و میوه های تر مثل هندونه و انار و سیب

? سلامت و تندرست باشید?

‎‌‌‌‌‌‌? @drmmohebbi

???????







ادامه مطلب

نوشیدن های صبحگاهی باید ها و نبایدها بر مبنای طب سنتی

??????

?روزی چند لیوان آب بنوشیم !؟✨

?در پزشکی نوین یکی از علل #یبوست ، از دست دادن آب بدن یا مصرف ناکافی مایعات مطرح می شود
این البته درست است اما
به نظر حکمای پزشکی پارسی ، راه حل آن نوشیدن زیاده از حد آب و مایعات دیگر ، بدون توجه به مزاج فرد و شرایط گوارشی او ، #نیست .

❌مثلا امروزه به بیشتر افراد توصیه می شود برای پیشگیری



ادامه مطلب

سرکنگبین یاسکنجبین و راهکارهای آن بر مبنای طب سنتی

‍✅ شربتی با این همه خاصیت درمانی⁉

? معجزه درمانی شربت جادویی #سرکنگبین:(سکنجبین)

✅سودا زدای درجه یک،
✅درمان اصلی کبد چرب،
✅درمان قطعی سنگ کیسه صفرا،
✅درمان هپاتیت ،
✅غلظت خون،
✅گرفتگی عروق و انسداد کرونری قلب،
✅درمان دفع پروتئین از کلیه ها،
✅درمان سرطان کبد درمان اصلی بیماری های پوستی مثل ویتیلیگو(برص و لک و پیس)،
✅درمان







ادامه مطلب

ادامه مطلب

فالوده و محاسن و مضراتش بر مبنای طب سنتی

? خواص فالوده

? در زمان‌های قدیم در تهیه فالوده از روغن بادام، پسته و روغن‌های حیوانی نیز استفاده می‌کردند؛ #فالوده یا پالوده از خوردنی‌های معروف ایرانی است.

? فالوده نوعی #دسر_ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود البته می‌توان در تهیه آن به‌جای شکر، از عسل، قند و نبات هم استفاده ?

ادامه مطلب

شربت آب لیمو بر مبنای طب سنتی

???۸ دلیل قانع‌کننده برای مصرف مخلوط لیموترش و آب!

کاهش وزن
ضد سرطان
از بین بردن نفخ
کاهش کلسترول
جوانسازی پوست
افزایش‌دهنده انرژی
از بین برنده بوی بددهان
تنظیم انسولین دردیابت

@drkhodadadii








ادامه مطلب

سکنجبین و روش تهیه آن

?سکنجبین و دوز ان
هر چه میزان سرکه #سکنجبین بیشتر شود، طعم آن #ملس می شود و مزاج آن رو به خنکی می‌رود و مصرف آن برای فصول یا مناطق گرم و افراد با مزاج گرم مناسب‌تر است.

? اگر #شکر(عسل یا نبات) آن را زیادتر کنیم مزاج آن رو به گرمی رفته و مناسب تر برای افراد با مزاج سرد خواهد بود.

? همچنین می توان چند شاخه #نعنای تازه و شسته شده به شرب?


ادامه مطلب

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن