روش تهیه مربای گردو و تقویت معده بر مبنای طب سنتی

??????صبح امروز را با یڪ مرباے گـــرم آغاز مےڪنیم با نام ???

#مربا_گردو

?مـــــــواد لـــــازم?

?گردوے تازه ? ۱ ڪیلو
?عسل ? ۱ ‏ڪیلو
?گلاب درجہ یڪ? ۱/۲ پیمانہ
?آبلیمو طبیعے? ۱ قاشق غذاخورے
?هل دم ڪرده ?۱/۲ پیمانہ
?زعفران دم ڪرده? ۳ قاشق غذاخورے

?طـــــــرز تـــــهیــہ?

‏گردوها را در آب بہ مدت ۱۵ دقیقہ میجوشانیم ‏و از آبڪش رد مےڪنیم ، و بعد پوست نازڪ آنرا مے‌گیریم.
سپس گردوها را با ۲ الے ۳ لیوان آب روے حرارت میگذاریم و ‏عسل را اضافہ میڪنیم ‏و زمان میدهیم، تا آب مربا غلیظ شود . در این زمان گلاب و زعفران دم ڪرده بہ همراه هل دم ڪرده را بہ مربا مے افزاییم ، وقتے مربا قوام آمد بہ آن آبلیمو اضافہ میڪنیم و بعد از دو تا قل زدن ، از روے حرارت ‏برمےداریم.

?نـــــــڪتــــہ?

شیره این مربا باید خیلے غلیظ باشد.

?طــــریقہ دم ڪردن هل?

۱۰ الے ۱۵ عدد هل را با گوشت ڪوب خرد ڪنید ، بہ همراه ۱/۲ پیمانہ آب جوش ، داخل قورے بریزید ، سپس مثل چایے دم ڪنید ، بعد از ۱۰ دقیقہ، آب حاصل از آنرا از صافے رد ڪنید و داخل مربا بریزید .

?خــــــــواص?

?این مربا بسیار گــــرم بوده.
?مناسب فصول سرد سال است.
?مفید براے مبتلایان بہ بیماریهاے سرد نظیر آلزایمر، آرتروز،سردے روده ،سینوزیت ،ڪم ڪارے تیروئید و تنبلے تخمدان مےباشد .

?هـــــشدار ?

?افراد گرم مزاج و نیز افرادے ڪہ زخم معده و زخم دهان دارند با احتیاط میل ڪنند.
✨✨✨✨✨✨✨✨
@Mezajshenasi12
✨✨✨✨✨✨✨✨

⚡️غــــــذاے شـــــما دواے شـــــماست

⚡️دواے شــــــما غــــــذاے شـــــماست

https://telegram.me/Mezajshenasi12

////////////////////////////////////////////////////

??????‍ #تقویت_روده_اعور

یکی از #راه_های_تقویت_روده_اعور که هم به عنوان #پیشگیری و هم به عنوان #کاردرمانی برای افراد مفید است و بسیار هم کارایی دارد مصرف مربای گردو است.

? #مربای_گردو
در تقویت و درمان روده اعور به وسیله مربای گردو لازم است تا هر فرد در طول ماه ۵ روز مربای گردو میل کند

? #روش_مصرف_مربای_گردو

هر روز تا پنج روز صبح ناشتا ابتدا دندان ها را با مسواک تمیز کرده سپس با غرغره کردن حلق را پاک سازی می کنند. بعد از انجام این اعمال مقدار پنج عدد از گردوی پرورده در عسل یعنی مربای گردو را یکی یکی در دهان نهاده و به خوبی می جوند و فرو می برند.

?‍♀️ #دستور_تهیه_مربای_گردو
مربای گردو را به دو روش تهیه می کنند.
?️یک روش تهیه مربای گردو از چغاله گردو است یعنی وقتی که پوست سبز تشکیل شده است ولی پوست خشبی آن هنوز تشکیل نشده باشد
?️و در روش دوم وقتی هر دو پوست گردو تشکیل شده باشند که در این صورت باید مغز گردو را از هر دو پوست جدا کرد.

✍️ #چگونگی_آماده_کردن_گردو_برای_مربا_شدن

ابتدا باید تلخی را از گردو گرفت برای این کار باید گردوها را در ظرف حاوی آب نمک قرار داد و یک روز در میان آب نمک را تجدید کرد. تا زمانی که دیگر در هنگام چشیدن تلخی حس نشود. حال باید گردوها را با یک مشت جو در قدری آب و عسل به قدری جوشاند تا جوها پخته شوند. سپس گردوها را جدا کرده و در ظرفی بچینند و به قدری عسل روی آن بریزند که آن را بپوشاند. هر سه روز یک بار بررسی کنند چنانچه عسل از قوام افتاده باشد روی حرارت ملایم آن را به قوام آورند. باید مراقب باشند عسل به درجه جوش نرسد.

? استاد محمد عبادیانی دام عزه

https://telegram.me/Mezajshenasi12
????????

??? @Mezajshenasi12

????????

برچسب ها: گردو, گوارش, روش تهیه مربای گردو, مربای گردو

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن