معده و روش سالمسازی آن بر مبنای طب سنتی

?بهداشت معده

?بعد از غذای گوشتی و غذای چرب آب‌خوردن ممنوع است.

?نوشیدن آب سرد در حمام و حمام رفتن با معده خالی بسیار به معده آسیب وارد می‌کند.

?مصرف بی‌رویه غذاهای سرد و تر مانند ماست، دوغ، سالاد، آب خوردن بیش از حد و … از جمله مواردی هستند که رطوبت معده را افزایش می‌دهند.

?ازدیاد رطوبت معده مانع هضم خوب غذا و موجب بروز بیماری‌های معده می‌شود.

?”به”، انار، سیب، شیر گاو با عسل و دارچین و آویشن، معده را دباغی می‌کند و رطوبت معده را خشک می‌کند.

?دباغی کردن معده به‌معنی گرفتن رطوبت و خشک کردن برای جلوگیری از فساد غذاست، البته آویشن و زنیان باعث رویش پرز معده می‌شوند.

?خوردن غذای سنگین از علل بروز بیماری‌های معده است.

?بعد از خوردن کله و پاچه حتماً باید دارچین یا ادویه‌های گرم دیگر مصرف شود.

?مصرف بالا و مداوم تخم‌مرغ سبب ورم طحال میشود ومعده رااذیت میکند

?عسل وزنجبیل درمان معده است

✅https://telegram.me/joinchat/BKhPMj4Og8U5gXdl7IcyQw

برچسب ها: پاکسازی گوارش, تغذیه, گوارش, معده

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن