تخم کتان در طب سنتی چه محاسن و معایبی در مصرف دارد

تخم کتان چیست 

مزاجش گرم و خشک 

دارای لعاب زیاد و ملین کننده مزاج های خشک + نرم کننده سینه بالاخص برای صوت و حنجره + رافع دردهای روده + زیاد ترشح شیر مادران شیرده + افزودن ترشحات ادراری + افزودن عرق کردن بدن + به علل گرمی آن زیاد خوردنش برای دید چشم مضر است بهتراست با تخم گشنیژ مصرف شود 

گروهی از محققیقن میگویند برای لاغرکردن شکم موثراست اما بنده به نتیجه نرسیده ام

مضرات

استفاده زیاد از تخم کتان باعث خشکی چشم ،مشکلات کلیه و مثانه و مجاری ادراری میشود پس در مصرف این بذر اصلا زیاده روی نشود( از استاد مهربانی )

برچسب ها: بذر کتان, سینه, کتان, گیاهان, ملین

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن