ذرت و ژن دستکاری شده آن و مضرات آن برای مصارف انسانی

? اکثر قریب به اتفاق ذرت ها در ایران تراریخته( دستکاری ژنتیک) شده اند و برای استفاده در صنایع غذای دام کشت می شوند، ولی مردم به عنوان ذرت مکزیکی، پفیلا و…آنرا می خورند.

ذرت های خوراکی انسان ذرت شیرین است که نسبت به ذرت های علوفه ای، از سلولوز کمتری برخوردار است.

?آنتی بیوتروریسم

برچسب ها: ذرت, گیاهان

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن