کاسنی شناسی بر مبنای طب اسلامی و طب سنتی

?????
#کاسنی
برای کاسنی طبیعتی سرد و تر دارد در پزشکی اهمیت زیادی قائلند تا جایی که ابو علی سینا در مورد گیاه کاسنی و خواص آن رساله ای نگاشته است.
?در آموزه های پزشکی اهل بیت عالی هم از فواید کاسنی بسیار سخن به میان آمده است.
پیامبر اکرم ص فرموده اند: برگی از کاسنی نیست مگر قطره ای از بهشت بر آن باشد.
?در منابع عربی از کاسنی با عنوان «هندباء» یاد شده است. طبق مطالعات جدیدی که بر روی این گیاه انجام شده است، به دست آمده است که کاسنی برای تمام اعضاء داخل از قلب، کبد و معده مفید است و آنها را به فعالیت سالم وامی دارد.
???????
?@tebiranii
#کاسنی
فواید ان در روایات
?امام رضا ع درباره سبزیجات فرمود: بهترین آنها کاسنی و کاهو میباشد.
?محمد بن اسماعیل می گوید: شنیدم امام رضا ع می فرماید: کاسنی، شفای هزار درد است، هیچ دردی در شکم نیست مگر این که با کاسنی خوب می شود.
?امام رضا ع هم چنین درباره خواص دیگر کاسنی می فرماید: سبزی کاسنی بخورید چرا که آن، مال و فرزند را زیاد می کند و هر کس که دوست دارد مال و فرزندش زیاد شود به خوردن کاسنی مداومت نماید.
?اما باید دانست که آثار کاسنی در ابتدای مصرف ضعیف و غیر محسوس است و به همین جهت باید به مصرف آن مداومت داشت، تا با مرور ایام آثار شفابخش آن ظاهر گردد.
?همچنین از امام رضا نقل شده است که: خوردن کاسنی موجب شفایافتن از هر درد و مرضی است هیچ دردی در درون انسان نیست مگر آن که کاسنی آن را از بین می برد.
?محمد بن اسماعیل می گوید: روزی امام رضا ع بعضی از ملازمان را که تب و سردرد گرفته بودند دعوت کرد. آن حضرت دستور داد برگ کاسنی را بکوبید سپس بر روی کاغذ قرار دهید و روغن بنفشه بر آن بریزید و بر سر بیمار بگذارید. سپس فرمود: بدانید تب را ریشه کن و سر درد را از بین می برد.
?@tebiranii?

برچسب ها: سبزی کاسنی, کاسنی, گیاهان

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن