بارداری و تغذیه نه ماهه کامل با نگاهی به طب سنتی

⚡?تغذیه کامل در دوران بارداری

  ?ماه اول: ماه آغاز فعالیت قلب✔

روزی ۲عدد خرما(گرم و خشک)،

جمعه ها انار (سرد و تر)

انارخون ساز وزیبا کننده جنین و خرما نیز قند طبیعی داردکه سوخت مغز است وبه تعبیر پیامبر درخانه ای که خرما نباشد اهل آن گرسنه اند. خرما سوخت طبیعی مغزاست پس مواد مورد نیاز بدن را تأمین میکند.

اگر در فصلی بودیم که انارنبود غذاهای خون سازدیگر بایداستفاده شود مانندلبنیات درشب مثل شیرباخرما وپنیرباگردو،نخود،انجیر، ومغزها بصورت خام ،باقلا(سرد و تر)که باید با گردویاخرما استفاده کرد و سبزی مصرف شود تا هم خون تازه برویاند و هم ازیبوست پیشگیری نماید.غذاهای فیبردار از یبوست پیشگیری می نماید دفع مناسب ازارکان سلامتی است.

  ?ماه دوم: چهره

روزی ۲عددبادام(گرم و تر)

بادام منبع کلسیم است وبهتراست پودر شده و باشربت عسل معجون شود و میل شود میزان کلسیم سازی آن که مغز استخوان را پر میکند و مغز استخوان خون تازه تولید میکندبالا می باشد

?ماه سوم:ماه تارهای صوتی واعضاء حسی

گندم(گرم و تر)،شیر(سرد و تر)،گوشت نر(گرم و تر)،سیب(گرم وخشگ) گندم ویتامین ای دارد و بصورت جوانه یاحلیم(گوشت باگندم پخته میشود)استفاده میشود ویتامین ای در زیبائی مؤثر است .گوشت در صورتیکه نر باشد وکباب هم بشود بالاترین خون سازی و ویتامین ب را دارد.سیب درختی وغذاهای گرم سبب بالارفتن حرارت معده ودرنتیجه هضم غذا و از طرفی کاهش تهوع ناشی ازویارو…میشوند.شیر در صورتیکه شبها با عسل یا خرما استفاده شود متعادل میگردد و کلسیم سازاست

?شام گوشت یا شیر و صبحانه کره محلی ، جگر، عسل ، تخم مرغ غذاهای صرفاحاوی ویتامین ب ۱۲ می باشند.

?ماه چهارم: رویش مو

سیب درختی شیرین،انار،عسل ،هرروز۲عددانجیر(گرم وخشگ)،همه ناشتا انجیر( و زیتون)کلسیم بالادارد،درنتیجه خون سازاست.باضافه اینکه راحترین ودردست ترین موادطبیعی قندی بعدازخرماوعسل است.۱۸۶میلی گرم کلسیم در۱۰۰گرم دارد وگرم کننده معده است.

  ?ماه پنجم: حرکت

هرروزصبح خرما وهرروزصبح یک تخم مرغ صبح ناشتا

تخم مرغ بالاترین ویتامین ب را دارد و داروی اعصاب محسوب میشود ب۱۲دارد

  ?ماه ششم: عضلات،نیرومندشدن،رویش ابروها و بینی

پس ازصرف صبحانه انجیروزیتون

زیتون اعصاب راتقویت میکندوبرای ماه آینده که ماه آغازفعالیت اعصاب است ضروری است.

  ?ماه هفتم: اعصاب

هرروزیک انار صبح ناشتا وهر روزنیز بادام استفاده شود

اگرفصل تابستان بودبه خوردن خربزه(گرم وتر)اکتفا کنید که کودک رازیبامیکند همچنین که کدومسمائی وحلوائی کودک راخوش خلق میکنداینهادراین ماه بایداستفاده شوددرصورت فصلش تادرماه اتی که ماه زیبائی نوزاد وجنین است بدن مادرکمبودنداشته باشد.

  ?ماه هشتم: زیبائی

عسل – سرکه سیب هفته ای یک مرتبه- انارشیرین صبح

عسل ۹ویتامین داردودرزیبائی جنین وبدن مادروصاف شدن پوست بخصوص صورت وکاهش اضافه وزن فیزیولوژیک مؤثراست

سرکه گرم است وحرارت بدن رابالامییرد ومقوم اعصاب است.

?باتوجه به عدم اطمینان به سرکه های موجود دربازارچون ممکن حاوی موادشیمیائی باشند لیموترش تازه جهت تصفیه خون جایگزین مناسبی می باشد اماسردوتراست که باید باشربت عسل نوشید

  ?ماه نهم:تولد

کباب گوشت شتربرای افرادطبع سردوتر،وکباب گوشت نربرای افرادسردوخشک،کباب ماهی برای طبع دموی وگوشت شترتاسردی وخشگی آنرامیزان نماید.

و خرما باشیردر هرشب.

پرهیزازغذاهای حاوی موادشیمیائی وامواج الکترومغناطیسی والکتروشیمیائی مانندامواج ماکروفر،لامپهای بزرگ کم مصرف ،گذاشتن موبایل نزدیک خودحین استراحت وآلودگی زیادهواوآلودگی صوتی لازم می باشند.

یکی ازویتامین هائی که ازابتدای دوره بارداری برای خانم هاتجویزمیشوفولیکداسید است فولیک اسیدیکی ازویتامین های گروه ب است

 منابع غذائی فولیک اسید (ویتامین ب ۹):

خرما – تخم مرغ محلی بخصوص زرده اش – جگر – کلم ها – سبزی ها بخصوص برگ دار – اسفناج – کاهو – بامیه – نخود زرد – لوبیاها – گندم خیس داده شده – مرغ خانگی یا مرغ شرکت سبز(داغ یا کباب شده ) – نان سبوس دار مثل بربری وسنگک – قارچ – شب ها شیر- پنیر.

استاد علی مهربانی

برچسب ها: بارداری, بارداری و تغذیه, باروری, باروری و تغذیه, تغذیه باردار, تغذیه باروری نه ماهه, جنین

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن