اردک و گوشت آن و خاصیتش بر مبنای طب سنتی

???گوشت #اردک ?

مزاج:  گرم و خشک
درجه:  ۱-۲

☘مصلحات
پونه، تره، شوید (شبت)، کرفس، نخود، دارچین، سرکه

?گرم ترین پرنده اهلی است.

?سنگدان آن دیرهضم بوده ولی اگر هضم شود برای معده و احشا مفید می باشد.

?تخم اردک غلیظ تر و دیرهضم تر از تخم مرغ و غذائیت آن کم تر از آن است.

?بهترین شکل مصرف آن شکم پرکردن آن با پیاز و روغن زیتون می باشد.

?مفید برای: شکننده ریاح،زیاد کردن پیه کلیه ها،تقویت قوای جنسی،تحریک قوای جنسی،

?مضر برای: معده ضعیف،تولید خون سوداوی،
@soroshesalamati

برچسب ها: تغذیه, کلیه ها, گوشتها, نیروی جنسی, اردک, گوشت اردک

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن