گوشت شتر و شیر شتر و خاصیت ذاتی آن بر مبنای طب سنتی

?بجای گوشت گاو ، گوشت شتر مصرف کنیم زیرا: ?

ویتامینهای گروه B این گوشت در تقویت اعصاب تاثیر زیادی دارند و «روی» آن در تقویت قوای جنسی و جلوگیری از اختلالات در رشد جنین کارآمد است. کالری بسیار بالای گوشت شتر قوای بدنی و استقامت را زیاد میکند و توصیه میشود که بانوان باردار و شیرده، دانش آموزان، ورزشکاران و افراد کهنسال از خوردن آن غافل نشوند

برچسب ها: اعصاب, پیران و کهنسالان, تغذیه پیران, تغذیه مادر شیرده, تقویت بدن, جنین, رشد استخوان, عصبی, قد اطفال, قد کوتاه, کودکان رشد قدی, گوشت شتر, گوشتها, ویتامین B

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن