دمنوشهای گیاهان شامل گلبرگ و ساقه و ریشه و تخم ها بر مبنای طب سنتی

کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
????????
پرسش
موضوع دمنوش سازی
من تو این نوع کتری دم میکنم آیا درسته کارم؟یا اونهایی که عکسش  فرستادمو بخرم
???پاسخ
سلام
ماشالله از ذوق  و علاقه شما که شش نوع ظرف دمنوش معرفی کرده ای
شما میتوانی گیاه را دریک قوری برنجی و یا مسی و یا چینی ،  همزمان  همزمان دمنوش کنی و میل کنید
۱- گلبرگ پنج دقیقه مثل چای دم شود
۲-ساق گیاهان تا ده دقیقه جوشانده ارام
۳-ریشه گیاهان تا ۲۰ تا ۶۰ دقیقه جوشانده و البته بستگی به نوع ریشه گیاه دارد
۴-موقع  دمکردن حتما به خوبی گیاه شسته شود تا گردو غبار و فضولات روی گیاه محو شود و سپس صاف کرده و بعداز ته نشینی احتمالی ذرات میل شود
۵- امام رضاع میفرماید اب را دوباره نجوشانید منجزربه سنگ کلیه و… میشه
۶-یا میتوان اب جوشیده را دریکی از ظروف مورد اشاره یا هرظرف دیگه  بریزی و با جوش سماور دمش بیاوری
اما برای ساق و ریشه این کاربیفایده است
۷- فلاسک آبجوش جوش هم برای گلبرگها خوبست

برچسب ها: چای, دمنوش, نوشیدنی ها

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن