نمک و خاصیت و مضراتش بر مبنای طب سنتی

?باموضوع نمک  ?

?برگرفته ازسخنرانی دکتروازاده?

??براساس یه پروژه تحقیقاتی که روی بعضی نمک‌ها در«دانشگاه تهران» انجام گرفته،اینطور نتیجه‌گیری میشه که توی کارخونه های تصفیه نمک! به خاطر انجام یه سری تغییرات در ماهیّت نمک، نمک مفید طبیعی، مضر و زیان‌آور میشه.?

??همونطور که میدونید نمک در طول تاریخ، عامل تنظیم فشار خون شناخته میشده،حالا بعدِ اینکه نمک تو کارخونه ها ظاهرا تصفیه میشه،

فشار خون رو بالا میبره⁉️

❌خب علتش چیه؟!❌

??علتش اینه که عناصر بسیار مهم و مفید نمک رو ازش میگیرن،و سدیم کلرید رو به اسم نمک به خورد ملت میدن⁉️

??بعضی از موارد این تحقیق تو کتابی به نویسندگی چندین دکتر فوق تخصص قلب به نام «بِرانوالد» ویرایش هشتم، صفحه ۱۱۱۴ اینطور نوشته شده:

«وجود منیزیم (mg)،

کلسیم (Ca)

و پتاسیم (k)

به اندازه کافی در غذای مصرفی، عامل کاهش فشار خون به مقدار ۶/۴ میلی‌متر جیوه در افراد با فشار خون بالا،و مقدار ۵/۲ میلی‌متر جیوه در انسان‌های بافشار خون نورمال است.

??و مهم‌تـرین این عناصر منیزیم است (mg) که مقدار آن در غذای مصرفی روزانه به حدّی کم است که قابل ذکر نیست،امّا در نمک طعام طبیعی  به وفور یافت میشود?

 خب چه نمکی بخوریم؟

?توصیه میشه از نمکهای دریایی که توی کارخونه های بسته بندی، تغییر شیمیایی روشون صورت نگرفته وسنگ نمک استفاده کنید.

??بنابراین نمک دریا به خاطر داشتن منیزیم ،کلسیم،وپتاسیم فشار بالا رو پایین میاره و تنظیم میکنه

و به خاطر داشتن سدیم فشار پایین رو بالا میبره و باز فشار خون رو تنظیم میکنه و به حالت نرمال میرسونه.

?حالا به بهونه کمبود ید! ید طبیعی رو ول کنید و نمک ید دار تصفیه شده بخورید?

ببخشید سدیم کلرید بخورید!

چون اصلا نمک نیستند که ?

و با ایده های سلامتی روشنفکرانه،

بدن خودتون رو به انواع بیماری ها مبتلا کنید?

??? @tebe_jame ???

http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.skydt.TebeJame2&ref=share

برچسب ها: ادویه جات, نمک

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن