ادویه جات و شیوه مصرف آنها را مدیریت اصولی کنیم

ادویه جات ( فلفل + دارچین + سیر + زنیان + زیره + آویشن + آذربه + قولنجان یا خولنجان + میخک + نمک + زردچوبه + زنجبیل + پودر سیر+ خردل ها+ نمک +جوهر زعفران + و… ) مصارف آنها برای هر فرد بایستی متناسب با مزاج و خلط غالب + اقلیم شناسی + شرایط خاص هر کس + میزان دوز مصرف براساس حرارت گیاه + معایب و محاسن آن در بعضی افراد بیمار+ میزان زمان مصرف بوده باشد 

مثلا فردیکه کبد چرب و غلظت خون و گرمی مزاج دارد مجاز به مصرف ادویه نبوده ٬ مگر یک الی دو گرم در روز است و الا مصرفش ناراحتی ها را تشدید میکند

برچسب ها: ادویه جات, تغذیه, چاشنی تغذیه جات

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن