هویج و خاصیت گسترده آن بر مبنای طب سنتی

♦️♦️ #هویج ۱: ♦️♦️

✅هویج بهتر است که پخته? مصرف شود.

✅هویج و آب هویج #کلیه را گرم می کند.

✅هویج ویتامین #k دارد و همه ویتامین آن در برگش? است.

✅برگ هویج? در #سبزی_خوردن و #آش و #سوپ قابل استفاده است.

?موارد مصرف: ?

✅بذرهویج درآقایان? برای #تقویت_قوای جنسی و افزایش #قوه_باه مفید است.

✅برای بیماری های زنان? مفید است.

✅برای #بیماری_های_رحمی مفید است.

✅برای #تخمدان مفید است.

✅برای #دردهای_رحمی مفید است.

✅برای #فیبرم مفید است.

✅برای #خونریزی_های_رحمی? مفید است.

✅برای #کیست_های_سرد و تر(بلغمی?) بسیار مفید است.

⛔️موارد منع مصرف:⛔️

✅بذر هویج #سمی? است و نباید زیاد مصرف شود.

?طریقه مصرف:

❇️در بیماری های #زنان? به اندازه یک قاشق مربا خوری بذر هویج با عسل میل شود.

? به کانال استاد بنی هاشمی بپیوندید ? ???
?@ostadbanihashemi

???????

برچسب ها: بذر هویج, خونریزی رحم, رحم درد, رحم و خونریزی, زیر دل, فیبرم, فیبروم, قوه باء, کلیه ها, کیست رحم, کیستها, نیروی جنسی, ویتامین k

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن