نوشیدنی ها و تغذیه ها و روش آب خوری بر مبنای طب سنتی

??آب خوردن و سلامتی?? 

 ?آب را یک جرعه و یک باره ننوشیم.

این نکته هم مسئله ریز را اشاره می کند که حساس بودن کبد می باشد. علت این مسئله این گونه بیان شده که کبد عضوی حساس و تاثیر پذیر است. با خوردن یک باره آب این عضو حساس دچار هیجان شده و خطر بیماری بالا می رود.?

⛔️بین غذا آب ننوشیم⛔️

??متاسفانه یکی از عادات بد ما که شاید تغییر دادن آن مقداری سخت باشد همین مسئله است.

??علت این نکته این گونه بیان شده که نوشیدن آب بین غذا باعث هضم نشدن غذا می شود. گویی این که اسید معده رقیق شود و توانایی خود را برای هضم غذا از دست می دهد یا این که حواسی که به هضم غذا کمک می کنند از کار می افتند و کارشان مختل می شود.

??آب نوشیدن در این هنگام احتمال ابتلا به یبوست که علت بسیاری از بیماری هاست را بالا می برد.

⛔️بعد از غذای چرب و گوشتی آب ننوشیم.

?آب و چربی با هم در تضاد هستند و به راحتی با هم ترکیب نمی شوند. پس واضح می نماید که مصرف آب بعد از این گونه غذا ها در روند معده ایجاد نقص و مشکل کند.❌

همراه یا بعد از میوه ها ، خصوصا انار ، آب ننوشیم.??

??بارها شاید این اتفاق افتاده که وقتی بعد از میوه آب می نوشیم احساس ترش کردن می کنیم. این تذکر شاید به این علت باشد که اکثر میوه ها اسیدی هستند و وقتی اسید با آب مخلوط شود سطح بیشتری اسیدی می شود و احتمال ترش کردن و بالا آمدن اسید معده زیاد شود.

?بعد از چیز های شیرین آب سرد ننوشیم.بعد از این که شیرینی مصرف می کنیم دندان ها حساسیت بیشتری پیدا می کنند و موقعیت نا مناسبی برای نوشیدن آب سرد است زیرا آب سرد هم از مقاومت دندان ها می کاهد. پس باعث تشدید ضعف و ایجاد مشکل می شود.

برچسب ها: آب خوردن, نوشیدنی ها

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن