معده و ترش و سوزش و ریفلکس و تنظیم معده بر مبنای طب سنتی با نگاههای اساتید

 ?ریفلکس و ترش کردن معده استاد خیراندیش?

✅✍ علت ان زیاد بودن بلغم معده میباشد و درمان ان? 

?جوشانده یک قاشق مرباخوری بارهنگ دریک لیوان عرق نعناع به مدت ۵ دقیقه میباشد که بعد با یک قاشق غذا خوری عسل صبح ها نصف لیوان و شبها نیز نصف لیوان میل شود.

?پرهیز از نوشیدن اب خیلی سرد و اب بین غذا و قبل از غذا و بلافاصله بعد از غذا.

?بهترین زمان نوشیدن اب،نیم ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا میباشد.

?ترک یا کاهش مصرف سردی ها و سوداوی ها مثل ماست و دوغ وچای و نوشابه و..بخصوص شبها و فست فودها.

?درصورت مصرف سردی ها از مصلحات انها استفاده شود مثلا مصلح دوغ و ماست ،نعناع یا کاکوتی میباشد و مصلح شیر،عسل و خرما یا نبات میباشد.

❤️? ریفلاکس معده ?❤️?دکتر روازاده ?

?✍ درمان ترش کردن معده?

۱⃣? نصف قاشق چایخوری جوش شیرین خوراکی با نصف استکان اب خنک میل شود و برای درمان اساسی باید مدتی از خوردن سردی ها اجتناب کند

۲⃣? خوردن جوشانده یک قاشق چایخوری اویشن +یک قاشق چای خوری گل ختمی +هفت عدد انجیر در دو لیوان اب،روزی دو بار و هر بار نصف لیوان میل شود.

۳⃣? خوب جویدن غذا و پرهیز از مصرف مواد کارخانه ای مثل کیک و کلوچه و بیسکویت و..???

۴⃣?برای برطرف شدن بالا اوردن کودک شیر خوار،مادر کودک باید از غذاهای گرم مصرف کند و به بچه هم غذاهای سرد ندهد.?

❤️? رفلاکس و سوزش معده ?❤️?دکتر کرد افشاری?

?از دیدگاه طب سنتی سوزش معده و ترش کردن آن می تواند به علت رطوبت زیاد در دهانه معده باشد که در این صورت احساس سوزش و ناراحتی با گرسنگی بهبود یافته و با مصرف غذا تشدید می شوند.

?✍علت دیگر ریختن زیاد از حد خلط سودای ترش بر دهانه معده است که در این صورت سوزش با غذا خوردن تسکین یافته (به علت اختلاط غذا با خلط موذی) و گرسنگی تشدید می یابد.

رعایت توصیه های زیر در بیماران دچار ترش کردن و سوزش معده مفید است.

✅۱⃣رعایت آداب صحیح غذا خوردن .

✅۲⃣پرهیز از غذاهای غلیظ و نانهایی مثل نان فطیر که هضم خوبی ندارند.

✅۳⃣اگر علت سوزش و ترش کردن از رطوبت باشد بهتر است به عنوان غذا از گوشتهای لطیف و سریع الهضم به صورت کبابی استفاده شود.

✅۴⃣اگر علت سوزش و ترش کردن معده از فزونی ریختن خلط سوداست، استفاده از مربای آمله، مربای هلیله و شربت سکنجبین بزوری مفید واقع می شود.

✅۵⃣مصرف مخلوط کنجد له شده و کوبیده با نبات ، ترشی و رطوبت معده را برطرف می سازد.

✅۶⃣استفاده از دم کرده بابونه، نعناع، رازیانه و بادرنجبویه نیز سوزش معده را تسکین می بخشد.

❤️? رفلاکس معده ?❤️?دکتر محمد دریایی ?

?✍رفلاکس(زیادی اسید معده)?

۱⃣?عسل برای درمان اسید معده

یک قاشق چای خوری از پودر شنبلیله را بجوشانید و ناشتا بنوشید بعد از آن یک قاشق غذاخوری عسل بخورید.?

۲⃣?یک لیوان ماست که یک قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه شده باشد، آن را روزانه سه بار بنوشید، اسید معده را به شدت کاهش می دهد و دیگر اثری از ترشی معده نخواهید دید.

۳⃣?سه پره سیر با چوب کبریت سوراخ شوند، آن را ناشتا ببلعید تا با معده فعل و انفعال داشته باشد. فایده ی درمانی آن را خواهید دید ?

♦️ دقت بفرمایید اگر سه پره سیر بدون این که سوراخ شوند هیچ فایده ای نخواهند داشت

♦️بعد از بلعیدن سیرها یک فنجان شنبلیله (به مقدار دو قاشق مرباخوری) جوشانده، که با عسل هم شیرین شده باشد، همراه با ده قطره روغن سیاه دانه به مدت یک هفته بنوشید.

?شما نه فقط دردهای معده و ترشی آن را احساس نمی کنید، بلکه آن را یک داری مفید برای دردهای معده و روده ها خواهید دید.?

برچسب ها: ترش کردن معده, خلط سودا, رفلکس معده, گوارش, معده, معده و سوزش

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن